Det vankas träning.

Som rubriken lyder; Det vankas träning för min del idag. Usch! Vad har jag gett mig in på!? Jag kan veligen inte se mig på ett gym och svettas..Den somlever få se hur det hela slutar.


image447
Denna tracksuiten från Juicy Couture hade jag mer än gärna tränat i! Snyggt snyggt!

/Sisterhoodfashion

Snabb update

Det blir en snabb update här & nu. Jag ska ut och äta ikväll och blir hämtad om någon minut. Jag har väldigt mycket läxor idag men det får funka. Usch! Det har verkligen varit en typisk måndag idag! Men allt det där gör inget, - Idag börjar ju fashion week!


image444
Snygg sko från Ellos.

/Sisterhoodfashion

En liten låt.


the kooks- Naive.

Den går om & om här hemma för fullt.

/Sisterhoodfashion

Tävling.

Josiee har en kanon tävling på hennes blogg. Man kan vinna detta Über fina armbandet.
image443
Josiee, snälla. Låt mig vinna detta undervara armband!

/Sisterhoodfasion

Flower power.

image442
Vad tycker ni om blonm-trenden? Själv tycker jag att det kan vara snyggt i lagom mängd.

Bilderna är tagna från: Net-a-porter och Vagabond.

Flower at vagabond

image441
Underbar sko från Vagabond! Har prövat den x antal gånger men kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ha den..Vad tycker ni?

/Sisterhoodfashion

Detta med anonyma komentarer..

Ni som själv inte har blogg, Jag måste bara påmmina er om att jag kan se er ip adress. Den adress som just er data har. Så ni som tror att ni kan vara anonyma och att vi inte ska se det. Ni har fel..Så du anonyma/ Inkie jag ser att det är du på båda komentarerna.


Kom inte hit och kom med råd för villken skohöjd jag ska ha på mina skor. Du vet varken vad jag passar i eller hur gammal jag är. Det var inte det jag frågade om. Men jag har räknat ut att du går i min klass. Jag vet vem du är tjejen. =D
image440
All my love back ;)

Ena komentaren är du snäll medans andra är du elak..så är det verkligen i verkligheten också tror jag för alla dem som håller på så här på internet och bloggar.

                                                                        

                                                                           Det luktar lite avundsjuka i luften!? ;)

/Sisterhoodfashion

Bra låt!


Bra..Riktigt bra!

/Sisterhoodfashion

Dilemma.

Lönen kommer på fredag. Tyvärr kommer den antagligen inte vara så länge eftersom jag ska köpa ett pr (dyra) skor. Nu finns det dock ett problem; Vilka?
image435image436
Skorna från Hope eller skorna från Tiger? Hope skorna får jag antagligen söka efter på tradera eftersom jag inte kan hitta dem i butiken. Tiger skorna kan jag snabbt köpa..priset spelar inte så stor roll även om dem kostar en förmögenhet haha.

Hjälp sökes!

/Sisterhoodfashion

Shopping.

På onsdag ska jag försöka få tag på ett par Hope skor. Efter många om och men har jag bestämmt mig för ett par. Det är dm svarta med den grova dragkedjan. Hittade tyvärr ingen bild menmen. Jag har spanat på dem ett par gånger men nu har jag tagit beslutet! Dem ska bli mina haha.

Min kära hundvalp åt upp min mascara så jag måste köpa en ny på onsdag. Hoppas bara att dem har den jag använder. Jag tycker inte om när dem klumpar sig utan jag föredrar den mer naturliga looken..


Nu ska jag baka lite =)

/Sisterhoodfashion

Sleep tight!

Läggdasg snart belive it or not. Först blir det duschen sen ska jag bara gå igenom vad jag ska ha på mig imorgon..Smartast att göra det på kvällen annars tar det en evighet för mig! Haha.

Veckan blir nog ganskabra. Är ledig på onsdag då jag ska kolla på ett gymnasium en bit bort..Spännande!


Nu blir det snart sängen! Sleep tight!


/Sisterhoodfashion

Daughter.


 
Söt sång! Den är med i filmen: På smällen.

/Sisterhoodfashion

Söndag.

Söndag idag och villken natt! haha. Igentligen har jag massa att göra: Tekniken, Engelskan, Matee, Städa, Duscha..Jaa..Jag får dock vänta ett tg till med dem sakerna..
image434
Galet vacke bild som jag tyvärr inte vet var den kommer ifrån =/

/Sisterhoodfashion

Give him to me baby, aha, aha.

Jag och J var precis på Videomix i staden och skulle hyra film. När jag står och ska betala filmen står det en helt sjuukt snygg kille i kassan. Gaah, ibland har man tur.
Trevlig var han också. Jisses! Desperat som man är sätter jag mig direkt ock letar upp honom! haha. Hans namn stod ju på kvittot haha. Saken är den att det finns 2 stycken som heter det han hette och båda är lika gamla..Hmm. Jag får väl klura ut det på något sätt haha..


Ja, så bra en lördagskväll kan bli! <3

/Sisterhoodfashion

Gina Tricot kjol.

image432image433
Jag prövade den ombloggade kjolen ifrån Gina Tricoot med den grova dragkedjan frammtill och de stora fickorna. Nånstans gick det fel för den var inte så fin på mig som jag trodde den skulle varit..Aja, jakten fortsätter!

/Sisterhoodfashion

Lyx vs budget.

image429Budget varianten från American Apperel
image430medium varianten från pimpinette, ca 1000 kr.
image431Lyxvarianten från Bï la lï ca 2600kr
Villken hade du valt?
/Sisterhoodfashion

Stockholm nästa?

Till sommaren vill jag verkligen sticka till Stocholm. Eller någon festival. Något! Ni har inte tips på något roligt ställe att besöka i  Sverige? Alla tips mottages! Jag vet inte vad som har flugit i mig haha. Känner bara ett enormt sug efter ett miljöombyte. Min vardag har blivit lite tråkig tycker jag, såhär i Januari mörkret.

Jag tror jag får ringa J och övertala henne att följa med på mina vilda äventyr.. Jag tror hon har blivit van. haha <3

/Sisterhoodfashion

Dagens outfit.

image428
Dagens outfit är..

Storkofta- julklapp
Lackleggings- gåva
Paljettsneakers- Bruuns baazar.
Tischa- Ramones
Nitarmband- Glitter
Peace halsband- ?
Nitskärp- Ullared

Dagens outfit var detta då..
Ha en trevlig dag läsare! <3

/Sisterhoodfashion

Fredag.

Fredag idag.. Skönt! Äntligen lite helg ledigt även om det innebär (massa) plugg. Innan ag tog bussen hem tog jag en runda i stan. Ett par skor fick följa med hem. Ska försöka få en bild på dem. Ett par ankelhöga skor med ca 8 cm klack (?) Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ingen partypingla här inte haha. Jag är helt grymt trött helt enkelt och behöver all sömn jag kan få.

Det märks verkligen på kroppen när man har fått för lite vila dem senaste dygnen. Usch ja! Nej nu sk jag göra mig klar för säng Z z Z z =)

/Sisterhoodfashion

Önskeoutfit.

image427
Dagens önskeoutfit. Kläderna kommer ifrån: Ellos, H&M Chanel & Laredoute

/Sisterhoodfashion

Vinnaren.....

Är......Agnes från Lovelymeebloggen. Maila mig din adress så skickar jag vinsten så fort jag kan! Grattis!

Det var inte så många som hade gjort alla moment man skulle därför var det bara några stycken som var med och tävlade om vinsten. Men grattis än en gång Agnes.


/Sisterhoodfashion


Tävling avslutad!

Tävlingen är avslutad och vinnaren är utsedd. Dock får ni vänta tills senare idag för att få reda på vem det är som har vunnit parfymen och hårbandet.

Sitter förresten på lektion nu så jag måste sticka igen haha. En dagens kanske kommer upp senare. Jag vill även ursäkta mig för min frånvaro från blogg.se...


/Sisterhoodfashion

Om jag kunde drömma.

Jag fick 2 böcker i julklapp av min kusin. redan när jag läst baksidan var jag fast. Jag kunde inte sluta läsa. Timmarna flög förbi runt mig. Boken heter - Om jag kunde drömma och är skriven av Stephanie Mayer. Det är en helt sjukt bra bok! Jag har aldrig, ALDRIG läst en bok som har varit så bra. Räkna med att bli med gripna.
image426
Hon har skrivit 2 böcker till efter den första som är upppföljare. Hon håller även på med den 4:e boken nu. Den 3:e boken har inte kommit till Sverige inu men när den gör det kommer jag slänga mig över den!

/Sisterhoodfashion

What if?

Jag är kär. Fast olyckligt. Olyckligt kär.

Vissa människor hugger sig fast i ♥:at medans andra försvinner lätt som en fjäder. Jag har en person som har huggit fast sig i mitt ♥.

Om jag ser personen i fråga på stan blir mina knä svaga och mitt ♥ börjar slå snabbare. Men ändå vet jag - Den personen kommer jag aldrig bli lyckligt kär i.

Jag hade personen rakt framför mig men ändå var jag tvungen att gå bort från den. Innerst inne vet jag att det jag gjorde var rätt. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka: Tänk om.

Men så har det alltid varit och kommer nog alltid att vara. Eller? Jag kan inte låta bli att tänka så. Sen så är jag familjens lilla grubblare också. Ibland går grubbel över i panik. Oftast om jag går vilse ensam eller om en ring har fastnat på mitt finger och jag inte får av den. Jag förstår inte folk som bara kan vara lugna i sådan situationer och hanter dem lugnt. Jag förstår verkligen inte det!

Jag får panikattacker med krampor i magen och kallsvettningar. Jag blir rent hysterisk. Jag vet dock varför det har blivit på detta viset. Men den historian får ni läsa en annan dag. =)

Nu fick ni läsa lite mer om mig..
/Sisterhoodfashion

I'am alive

Jag lever! Jag har bara haft fullt. Kvällen ska spenderas i biosalongen tillsammns med en tjejkompis. Filmen blir Arn - Tempel riddaren. Efter det ska vi käka lite. Mysig lugn kväll helt enkelt! Måste förresten tipsa om en great låt!

                                                            

                                                                                                                    
   
Sjukt jäkla bra låt! Lysnna och rycks med i hennes toner..ni ska höra den i studio..Så är den nästan bättre..<3
Kate Perry- I'am still breathing
/Sisterhoodfashion
                            

Fråga.

På senaste tiden har det cirkulerat runt frågestunder på olika bloggar. Jag kom därför på en ypperlig idé. Om ni läsare lägger till min hotmail adress på er msn, kan vi ha live samtal en timme eller 2.

 Där kan ni fråga dem frågorna ni vill ha svar på samtidigt som ni lär känna mig lite mer. Det blir som en bloggträff fast på internet..

Jag såg att det var många som önskade det i tävlingen. Så vad säger ni? Låter detta som nånting roligt?

Vi kan bestämma ett datum som vi kan pratas vid senare i veckan.
Mailen som ni ska lägga till på msn över direktsamtal är: sisterhoodfashion@hotmail.com

/Sisterhoodfashion


Måndag.

Det var ett tag sedan jag skrev sist. Jag har inte haft något internet på ett tag av någon konstig anledning. Men nu är jag back! Idag ska jag bli klar med garderoben min. Även om det känns som mil dit haha. Men jag ska! När jag är klar kan jag lägga upp bilder här så att ni får se dem. Jag vill förresten påpeka en sak angående tävlingen i inlägget nedan: Ni måste länka från er blogg till min blogg om ert tävlings bidrag ska räknas.

/Sisterhoodfashion

Tävlingstime!

Det är nu dags för  e tävling eftersom bloggen fyllde 1 år igår. Det du ska göra för att vinna priset är följande: Skriv och berätta vad jag ska förbättra i bloggen. Om ni inte kommer på något så kriver ni det..Sedan skriver ni ett kort inlägg om tävlingen i din blogg där du länkar till mig. Ni får gärna använda bilden. Har du ingen blogg..tipsa en kompis på mail eller ngt sånt.

Det är väl inte så svårt?
image420image421image422

Vinsten är en parfym från Anna Sui>>>>>>>>>>>>>>>>>>>image423
Och ett hårband/armband från H&M som har varit så omtalat runt om i bloggarna. Färgen är rosa.

Tävlingen avslutas den 12 januari. Vinnaren presenteras kort därefter.

Kom igen nu! Tävla på!

/Sisterhoodfashion

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen efter en lång runda i stan . Pappsen fyller 50 år imorgon så var tvungen att köpa hans present. Imorgon måste jag dock ner igen eftersom jag måste köpa en kudde till honom..Hemtex hade inga..aja..Jag köpte förresten ett nitarmband i hårt svart stål typ..Jag ska fota det och lägga upp en bild. Det är riktigt sött faktiskt!

Tävlingen som jag har utlovat kommer alldedes strax upp. Jag ska bara föra in bilderna på datan..

/Sisterhoodfashion

Skvaller.

Tydligen har Britney varit i slagsmål med Kevin..ambulanser och saker hade varit på plats..vet faktiskt doc inte om jag tror på det. Det är ju oftast paparazzis som förstorar upp allting..Ni kan läsa mer här.

Vad tror ni? Är all detta sant?

/Sisterhoodfashion


Update: Nu visar det sig att det inte var Britney sm fördes till sjukhus utan Britneys son för att han hade fått några utslag..Tänk så fel allt blir när paparazzis kommer in i bilden...

Begär!

Okej..så här ligger det till: Jag måste göra chokldbollar! Jag är helt sjukt sugen på dem. Give me!! Det blir till att gå ner där nere och slänga ihop en smet för herre gud vad sugen jag blev nu. Haha. Brukar ni också få såna här begär?

image419
Det vattanr i min mun!

/Sisterhoodfashion

Another youtube song.


Bra party låt. Det går inte att förneka. Den är med på mina favoriter på Youtube och den har en värdig plats där!
 
/Sisterhoodfashion

Detta ska jag göra! Det är min uppgift!

MOGI har en tävling på sin blogg där det gäller att berätta om vad Du tänker göra 2008 för miljön. Äntligen en tävling i min smak! Den är som gjuten för mig! So here we go!:


Jag tycker att jag ska utses som vinnaren av tävlingen. För 2 månader sen såg jag en film i skolan som handlade om miljön och var vi är på väg i vår utveckling. Dem sakerna jag såg var helt otroliga! Det som jag tog åt mig mest var polarisen. Vi fick se bilder på den som den såg ut för 40 år sedan och hur den ser ut nu. Det var helt galet! Bilderna var totala motstter!


Jag frågade om vad jag kunde göra för att göra min insats och jag tog åt mig råden och har följt dem sen dess. Tips på enkla saker vi enkel kan göra är:


♣ Byta ut dina vanliga glödlampor mot lågenergi lampor.
♣ Flytta ditt kylskåp 10 cm från väggen.
♣ Inte låta TVn stå på standby läge. Utan stänga av den på knappen på TVn.
♣ Värna om vattnet. Låt det inte stå och rinn i onödan. Duscha någon minut mindre och diska inte under rinnande vatten. 
♣ Sälj bilen om du bor i stan och börja åk buss istället. Du får så mycket pengar över som du kan göra annat för. Om du inte bor i stan, skaffa en miljöbil istället.
♣ Dra ut sladden till plattången, laddaren eller brödrosten. Även fast prylen inte är på drar den fortfarande ström. 

 Lägg märke till en sak. Detta är inte svåra saker att fixa. Alla saker gör så att du kommer få mycket pengar över varje månad. Jag har gjort dem, då kan även du göra det. Jag försöker få min familj att ändra sig och även dem är på bättringsvägen. 

Tack MOGI för att du fixar denna tävlingen. Nu fick jag även sagt min åsikt om det hela. 

/Sisterhoodfashion 


1 år.

Idag fyller Sisterhoodfashion 1 år. Det känns ganska otroligt. Detta året har gått riktigt snabbt. Det känns som det var i förrgår jag började blogga här. Bloggen har gått igenom mycket. Det känns som jag har lite av mitt senaste år dokumenterat här. Därför hade jag aldrig kunnat sluta blogga.
image418
Jag lovade er att en tävling skulle komma upp idag men av en anledning måste jag tyvärr skjuta upp den till imorgon men var beredda då!


Som sagt tror jag inte att ni kommer bli särsklit besvikna.


/Sisterhoodfashion


Shoppingen är avklarad.

Igår var jag som sagt i Ullared och shoppade. Jag var inte den enda modebloggaren där, Amanda från shoppingbloggen var även där. Söt som vanligt!

Jag fyndade en massa kläder samtidigt som plånbokn blev lite tunnare. Ska jag fota det jag har fyndat?
Dagen blev riktigt lyckad och jag är riktigt nöjd med alla köp! Jag gick även in på Scoretts outlet som ligger lite utanför men jag hittade verkligen nget denna gången. Dem som brukar ha så mycket annars. Bättre lycka på den fronten en annan gång!

/Sisterhoodfashion

Leona Lewis.

´

Leona Lewis- I will always love you
Riktigt bra! <3

/Sisterhoodfashion

Shopping.

Imorgon blir det budget shopping för fulla muggar. Jag drar nämligen till Ullared och  shoppar gärnet.

Jag kommer även att starta en tävling på torsdag. Bloggen fyller då 1 år! Vad blir då priset undrar ni kanske?: Ni blir inte besvikna kan jag lova!

Som ni kanske ser hr jag ändrat runt en hel del i bloggen. Blev det bra?

Nu ska jag göra lite glass med varma hallon..eller snart iaf! Gud vad jag blev sugen på det! Jag tröttmar aldrig! <3


/Sisterhoodfashion

RSS 2.0