I just wanna use your love

Jag har blivit beroende av 3 saker just nu;

Min nya laptop - Köpte en laptop för en vecka sen ungerfär, bästa köpet på länge kan jag lova!
Cream cheese - Jag äter en burk varje dag! jisses vad gott!! Pröva på riskakor, det är himmelriket!
Coca cola -  Visst har jag varit beroende innan, men inte som nu! Det är ju galet! Jag måste ha cola minst en gång om dagen... Inte särskilt hälsosamt men gosh vad gott!

Ville bara få det sagt ;)

Jag var egentligen bjuden på fest ikväll men tackade nej eftersom hälften av gänget hade prov imorgon bitti och därför stannade hemma.. Aja, kanske bättre att plugga? Får ta gen festandet dubbelt upp den 30e. Då blir det storslaget! Till helgen blir det antagligen också fest men inte i samma klass som den 30e ;)

Det påminner mig om att jag verkligen måste införskaffa festkläder.. Får väl ta och göra det när jag har fått min lön. Denna månaden har jag shoppat upp 5700 kr... galet, jag vet!

/Sisterhoodfashion

Update

Som ni märker är jag smått tillbaks. Lite ändringar kommer ske, innan har Sisterhoodfashion varit en ren modeblogg. Nu kommer det vara en blandning av mode och mitt liv, eftersom mode fortfarande tar upp en stor del i mitt liv så kommer det komma naturligt. Jag funderar på att inte vara lika anonym som jag har varit innan. Jag kommer berätta mer om mitt liv i bloggen nu.

Jag funderade på att starta en annan blogg vid sidan om, bara för mig själv så att jag kunde skriva av mig. Men jag har endå haft denna bloggen i 1.5 år. Därför känns det dumt att starta en ny, när det senaste 1.5 året av mitt liv är här.

Mitt liv har förändrats mycket den senaste månaden. Jag har börjat umgås med nya männsikor och lämnat andra bakom mig. Dem närmaste gamla vännerna har jag kommit ännu närmare, närmare än jag någonsin kunde ana. Jag älskar verkligen er 4! Vi har så jäkla kul tillsammans!

Jag gjorde slut med min pojkvänn eftersom jag upptäckte att jag inte mår bra av förhållande, det är inte min sak! Jag är en singelmännsika och jag trivs så himlans bra med det! Jag är lyckligare än någonsin och trivs verkligen med mig själv just nu!

Här fick ni en liten update av mitt liv.. mer kommer komma!
/Sisterhoodfashion

RSS 2.0