Gott nytt år!

Gott nytt år alla läsare! Hoppas ni får ett underbart 2008. Själv kommer mycket hända i mitt liv detta år.
Bloggen fyller 1 år den 3 Januari. Det ska firas med en tävling hade jag tänkt. Jag ska bara hitta något riktigt bra! 
image416image417

/Sisterhoodfashion

Förnyelse.

Nu har jag suttit ock klurat på en ny layout och är äntligen klar! Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Jag har suttit och klippt och klistrat ihop både bakgrunden och headern själv så  jag vet att ingen annan har likadant som mig. kul! =)

Vad tycker ni? Jg tänkte byta lite färger på texter mm..men annars är jag klar.

/Sisterhoodfashion

Fredag.

Dagen blev inte riktigt som den skulle. Men jag blev inte direkt ledsen för det. Jag och en väninna har spenderat en hel dag i stan. Jag gjorde 2 fynd som jag antagligen visar upp imorgon. En vit tunik historia och en lila tee/blus med grov dragkedja i nacken. Heta båda 2!

Jag har även passat på att pöva Velours droppfärgade klänning. Den satt inte lika smckrande på mg som på modellen om jag säger så. Så där blev det inget köp!
image406

Mamma och jag planerade in en liten myskväll ikväll. Vi hade tänkt hyra en "normal" film. När vi kommer hem läser jag lite hastigt på baksidan och ser att den varar i 4 timmar. Vi har set klart 3 timmar och ser den andra imorgon haha.

Nu sa jag lägga mig och kolla på  vänner boxen. Sov gott! <3

/Sisterhoodfashion

Vänta vänta vänta...

..Det är vad jag gör just nu. Jag väntar på att Sex and the city ska börja. Det är ju dubbelavsnitt idag! haha.
Idag har jag jobbat hela dagen. Blev tillfrågad att jobba imorgon men jag kan inte. Annars hade jag gjort det. Ska jobba på nyårsafton. Då slutar jag klockan 17:00 sen blir det att skynda sig hem och göra sig i ordning!

Idag hade jag inget speciellt på mig så jag struntar i att fota en dagens. Det var bara ett par miss sixty jeans med dragkedja nertill och klädesaffärens (som jag jobbar på) tröja och en kofta över det. Inget speciellt som sagt.

Nu ska jag se om det finns något godis hemma haha <3

/Sisterhoodfashion

Dagens outfit

image405
Dagens outfit består av:

Vit tunika liknande sak- Cubus
Svart väst- gåva
Lackleggings- gåva
Halsband- Peace halsband som även det är en gåva.

Var mycket gåvor det var i dagens outfit idag haha.
Detta var dagens outfit för idag. Nu måste jag fixa håret eftersomvi får gäster om 1 timme.

Ha en trevlig dag läsre!

/Sisterhoodfashion

Juldagen.

Igår var en av de bästa julaftonar (stavas hur i plural?) Jag har varit med om!Vi hade detjätte mysigt och tog det lugnt genom hela dagen. Julklapparna var verkligen inte fy skam heller. Jag fick allt jag önskad mig +lite till.

Lite av sakerna jag fick:

Vita converse
Urban jungle spelet
The body shops ansiktsskubb
Svart stor skinnväska
Gröna sidenballerinas
Underkläder
Gråa knästrumpor i ull
En pashmina sjal/halsduk i 55% casmere och 45% silke ( grå med döskallar på)
500 kronor
Vantar i ull

och mycket mer! Tack för en underbar dag familjen =) <3

/Sisterhoodfashion


God Jul!

God jul läsare! Jag hoppas ni får en mysig dag med många skratt och god mat!
image404

/Sisterhoodfashion

Sommar?! Jul!?

image402
Dessa söta flipflops kommer ifrån YSL. Får dem inte en att längta till sommaren? Det är dock långt dit. Tyvärr?!

/Sisterhoodfasion

Wicked

Wicked är en muiskal som enligt mig verkar helt underbar! Jag vill verkligen till Broadway och se den! Gud villken dröm! Bästa låten från musikalen måste endå vara Defying gravity. 

Jag skulle ge nästan allt för att se den live! Jag har ett nytt mål i livet! Jag måste verkligen se den! Ni förstår nog inte hur mycket jag vill det!? Sitter här och nynnar på låten nu. *just you and  IIIIIIIIII defying gravity, I think it's time define lalala..* haha

image401

Lysnna, ni kommer bli fast!
/Sisterhoodfashion


Jul?

Det är snart julafton. Jag har svårt att få in det i min hjärna! Denna månaden har gått riktigt snabbt! Jag har köpt den flesta julklapparna n och det känns skönt!

Jag ville egentligen bara säga dessa sakerna:

*Det kändes som alla var höll med om att vi måste ändra på vattityden på bloggarna. Skönt!
*Det är dubbelavsnitt av UB idag! =).
*Imorgon ska jag redovisa på engelskan om bloggar.
*Jag ska uppträda på skolavslutningen på torsdag.

Ja, nu fick ni en liten updatering. Jag har mycket att göra i skolan nu men jag hör av mig igen haha

/Sisterhoodfashion

Skärpning!

Nu ska jag berätta anledningen till att jag inte bloggar lika mycket längre. Läs och ta åt er eller klicka på det röda krysset i hörnet.

Det har blivit en sån j*vla dålig stämmning bland bloggarna på sistone! Var och varannan blogg man går in på skriver samma sak- Hur dåligt dem mår av alla elaka/onödiga/patetiska (you name it) komentarerna dem får.

Sen när fick en person lov att ta sig rätten till att: dra förhastade slutsatser och säga att 2 unga människor som har ett barn tillsammans har gjort slut för att den ena varit otrogen?

Sen när fick en person lov att ta sig rätten till att: säga att någon har tagit kokain utan någon som helst anledning?

Sen när fick en person lov att ta sig rätten till att: Säga hur ful en outfit var, har man inte på sig det man tycker är snyggt?

Sen när fick en person ta sig rätten till att: Säga att en annan person har anorexia?

Sen när fick en person ta sig rätten till att: Skoja om en tjejs liv som man ser tydligt inte mår bra?

Sen när fick en person ta sig rätten till att: Anklaga en annan person för bedrägeri utan att dem vet en hel bakgrund?

Förfan brudar! Ska vi verkligen hålla på så här? Vissa männsikor har tillochmed tagit bort/slutat bloggat av den anledningen att dem inte klarar av alla elaka komenatarer. Deras självförtroende trappas ner dag för dag. Hör ni inte hur brutalt det låter???  Det är för fan sjukt! sjukt! Men det är trots allt inte det värsta, det värsta är att vi läsare inte ens registrerar sånt längre. Vi uppfattar inte ens vad som håller på. Vi tänker inte på hur ledsen bloggägaren blir när hon läser komentaren/komentarerna. Det gör oss inte till mobbare för det men vi gör heller ingenting åt det.

Bara för att man sitter bakom en data betyder inte det att man kan bete sig hursom helst! Förstår ingen det? Jag tror att det kommer bli så att fler och fler bloggar lägger ner av anledningen till alla elaka komentarer. Jag tror inte att vi har förstått hur mycket skada detta tar men snälla, när ni läser detta, tänk efter, hur hade det varit om det var du som skulle läsa dessa komentarer om hur patetiskt ditt liv var?

Ni som inte skriver dessa nasty komentarerna, ni ska ju absolut inte ta till er det. Bara tänka er in i deras sits nästa gång ni ser en taskig komentar utan att reagera över den.

Det har gått förlångt tjejer! Jag tror ni vet det med!


Har du mycket ilska inom dig? skriv vad du vill här. Ingen tar åt sig det endå. följ bra reglerna!
/Sisterhoodfashion

Patchwork

image398
Jag tycker fortfarande att det är snyggt med patchwork.
Bilder tagna härifrån och härifrån.

Vad tycker ni om patchwork?

Färgbomb

Underbara bilder! Jag får verkligen inspiration när jag ser dessa bilder!
image395
image396
image397
Jag lånade bilderna från denna bloggen

/Sisterhoodfashion

Underbar låt!


Underbar låt!
My song for the world.

12 dagar??

Det är 12 dagr kvar till julafton. Sick! Var har tiden tagit vägen? Jag behöver tips på julklappar till 2 systrar i 20 års åldern. Nu hoppas jag att det regnar förslag i komentarsfälten haha! =D
image394
/Sisterhoodfashion

Aouch!

Usch! Jag har inhandlat 1 julklapp. En endaste! Detta är inte bra! En annan sak som inte är bra är min vänstra sida av kroppen. image393Det gör riktigt ont, jag har inte sovit många timmar denna vecka eftersom det gör så ont att ligga ner, svårt att förklara smärtan men fyy! Det känns som det pulserar smärta samtidigt som benet inte kn vara i vissa ställningar. Nästan som nålar som sticks i benet..Det är värre än migrän! (jag har migrän) Jag har haft det såhär sens i Söndags men då gjorde det inte lika ont..
Har jag någon läsare som är doktor?

/Sisterhoodfashion

Idol

Jaha, så gick Marie och vann. Båda var lika mycket väda att vinna så mig gör det inget! Men vad tycker ni? Röstningen var väldigt lik iaf!

/Ssterhoodfashion

Bortförklaring!

Sorry för den dåliga updateringen men jag måste skylla på ett pressat schema + en dålig data. Så nu vet ni det!
Jag ska köpa en laptop någon gång efter julafton hade jag tänkt. Känner att det behövs. Jag vill inte lägga ut så mycket pengar för en, helst gratis om det går! Skämt åsido. Haha. Nej men så billg som möjligt. Den ska bara användas till att blogga på och surfa..Har ni tips?


image391
Nu blir det tillbaks till pluggandet 8-)

/Sisterhoodfashion


Dagen..

Idag blir det att julstäda lite. Jag känner att det behövs! Men innan det ska jag träffa en kompis. Jag köpte paljettkjolen från Gina Tricot igår men ska byta den till en större storlek imorgon hade jag tänkt. Den blev lite kortare än jag hade tänkt även fast jag hade strumpisar..

Nu ska jag klä på mig =)
/Sisterhoodfashion

RSS 2.0