Goodbye my lover.

Jag har efter noga betänkningar beslutat mig för att lägga bloggen på is. Jag vet inte när jag återvänder, det kan bli imorgon, om en vecka eller månader. Just nu känner jag att det är så mycket annat som kräver min tid. Jag har gymnasium att tänka på, läxorna ska vi inte snacka om! En pojkvän som jag vill spendera så mycket tid jag kan med och mina vänner som försummas mitt bland allt detta. Jag hoppas ni förstår och respekterar detta val =)

Jag hoppas att ni kommer tilbaks till bloggen när jag väl återvänder, för det kommer jag göra! Så lätt blir ni inte av med mig! ;)

Många kramar; Sisterhoodfashion

Pinsam

S, du behöver inte skriva anonyma komentarer längre. Jag vet att det är du. Som jag många gånger tidigare nämnt; Jag kan se er ip adress. = Jag vet var du bor, vad du heter, ditt nummer mm.

Du är pinsam! Du har en klubb som går ut på att hata mig. Är inte det ett varningstecken på för mycket fritid så säg!

Jag bryr mig ärligt inte om du kallar mig skabbig särfitta. Om jag tar dig på orden. Du sitter bakom en dataskärm och skyddar dig från omvärlden, tror du verkligen jag tar åt mig då? Nej, bete dig lite mognare så kanske folk börjar ta dig på allvar!

Jag kanske ska tillägga att de flesta vet att Linn inte är mitt riktiga namn, det är bara ett alias jag har.

Ville bara få det sagt.

In the top or in the botton - jeans

image503
Bild: Vero Moda
Jeans med slitningar är nytt i modevärlden just nu. Jag har inte sett någon med det föruton Engla. Vad tycker ni? Jag tycker det kan vara ganskaa snyggt bara det inte blir för trashigt.

Hoppar ni på trenden? 
/Sisterhoodfashion

.

Jag har 1 normal mäniska i mitt liv just nu. Alla runt om är bara för mycket på alla sett! Jag blir så jäkla frustrerad! Låt mig bestämma själv! What about that? It sounds good to me!

Så ni runt omkring mig, ligg lågt! Snart exploderar den tickande bomben som växer större varje gång ni yttrar er!

Peace

image502
Sjukt cool bild! Peace tecken har varit överallt! På läder, smycken väskor..you name it. Vadtycker ni? Har ni tröttnat? Inte jag =)

/Sisterhoodfashion

!!!!!!!!!!!!

Jag kom in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska bli frisör!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0