Nya modet....?

På alla skolor går det nån gång ett "eget" mode. t,ex. för nån månad sen var det att man skulle ha en scarfs knuten runt benet. det var också en period då  man skulle ha gummiband utanpå jeansen, det håller fortfarande i sig, inte för att tala om då man skulle stoppa ner byxorna i strumporna. (det har aldrig varit fint) nu har det börjat gå att man ska ha ett silkes band i midjan... nu kanske man tycker att det är såååå fint men om 2 månade kommer man tänka: hur kunde jag bära det?!
Det är ett mysterium som alltid kommer att bestå...!
Så, har ni något mode som bara går på er skola? kan ni inte lägga ett inlägg och berätta, kanske den kommer till min eller din skola strax?! man vet aldrig....
vill bara tacka alla som har skrivit sååå fina inlägg..
/sisterhoodfashion

Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter sjukt fult allt det där ;>

2007-01-16 @ 11:45:34
Postat av: Ida

Haha så sant som du säger! På vår skola var gummibanden också en trend en gång och att man skulle ha byxorna intjoffade i sockarna. Haha som tur är är denna trend förbi, men man ser fortfarande folk ibland som går omkring i det. Inte så värst hippt!:)

2007-01-16 @ 12:24:11
URL: http://Idaa5.blogg.se
Postat av: hojojo

Eller hur? Varför vill folk stoppa byxorna i strumporna? Vad vill man visa? En annan sak jag undrar över är alla som har skolböcker i plastpåsar, varför inte använda väska? Det finns ju många fina väskor!!!

2007-01-16 @ 19:25:02
Postat av: marii

eller hur varför använder man plastpåsar? det använder gamla tanter! håller helt med dig.

2007-01-17 @ 14:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0