Sista inlägget..

Detta är sista inlägget på lite mer än en vecka..Jag åker nämligen till Italien imorgon/inatt klockan 06:00 fasen vad skönt det ska bli men gud vad jag kommer sakna alla bloggar! jag hoppas att alla läsare lämnar en komentar varje gång ni komer hit, som ni  gör annars =)

Om jag kommer åt en data där nere så blogar jag DIREKT! men jag kan tyvärr inte lova något =/ Jag hoppas på att komma hem med några riktigt fina saker!=D Jag har föresten köpt skorna jag efterfrågade igår, jag kunde bara inte komma hem från Italien och "se" att dem skulle ha varit borta..Bild kommer när jag kommer hem..


Hoppas alla i sverige får det lika underbart som jag ska ha det =)

Många soliga kramar

/Sisterhoodfashion


Snart beger jag mig..=(

På fredag åker jag till Italien och jag tror inte att jag kommer kunna blogga på hela den tiden =( jag kommer hem på Lördagen efter igen..Vi ska även lämna bort hundarna och marsvinet, Nu ska jag paska lite.har inte packat något alls nästan, imorgon ska jag och mamma till stan och shoppa det sista inför resan..

Italien, here I come!
/sisterhoodfashion

Mina nya köp..

Detta + mycket mer shoppade jag igår =D
image219image223image226image221
Dem här grejorna är baar ett fåtal av allt jag har köpt! Jag kan berätta att jag ångrar mit något så in i! att jag inte köpte ett par lime gräna pumps på scoretts outlet, de var mycket billigare där..är det någon som kanske hade velat köpa dem åt mig? (om ni kommer till en scorett outlet då) Nu ska jag sova! har jobbat heela dagen =)

Vd tycks om mina köp?
/sisterhoodfashion

Dagen

Jag har varit på storshopping idag, det är anledningen till att jag inte bloggat. Jag visar upp de festa av mina löp imorgon eller senare i veckan. Jag ska nämligen jobba imorgon. Jag kan fortfarande inte ladda upp några bilder så det blir ingen dagens outfit heller =/ Nog med allt klagande nu! Nu måste jag sova! har varit vaken jätte länge!

Sov så sött!
/sisterhoodfashion

Adopterade=)

Jag välkommnar 3 nya väskor i min väsk samling =) Alla är 2hand fynd.
En chanel,
En Blommig gammaldags,
En YSL.

(bild kommer senare)

Nu blir det skoshopping!=D
/sisterhoodfashion

Dagens outfit

image194
Detta blir dagens outfit!

*Jeans-&denim
*Vit tee-H&M
*Quiltad väska-Gåva
(jag har inte bestämt skor än)

Detta blir dagens! Vad tycks?
/sisterhoodfashion

Hur kvinnlig är du?

Jag gjorde ett test för att se hur kvinnlig jag var, det blev 288. Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad! Det var vad dem skrev om mig. Gör det du också =)image215

Bra låt!

Igår tog systern studenten, det var därför jag inte bloggade..blir mer idag haha!
Lägger in en bra låt bara för att det var länge sen..introt är skiiit bra! och gitarr solot..
Nice! Nu ska jag äta lite rester hehe,

Kramisar!
/sisterhoodfashion

Some help please =)

Okej, nu är det upp till er! Vad ska jag ha på mig imorgon på avslutningen, 1 eller 2? Jag ska uppträda med How to save a life med bandet igen, Some help please!?
image213image214
1                                                       eller         2?


Update: Jag valde 2:an =) kramisar på er och tack för er hjälp!
Hjälp mig nu!!
/sisterhoodfashion           


Winner!

Snart är det 9:an som gäller =D exakt 2 skoldagar kvar. Haha, jag åker till Italien om 9 dagar det ska bli himla skönt! Jag har börjat fundera på vad jag ska ha med mig..Imorgon ska alla högstadie elever på min skola träffas nere vid stranden och ha en klasskamp. Jag ska göra så vår klass vinner! hehe, eller iaf försöka =)image212(Det är jag på toppen)
Nu ska jag vila lite=)

kramisar!
/sisterhoodfashion


Tävling..igen

jag tänkte att jag kunde deltaga i en tävling till eftersom jag aldrig vinner endå =P (oddsen kanske blir större nu) Det är Charlotte som har en tävling, man kan vinna detta linnet från Glitzy 
image211                                                                                                                                    Comfy slevless top, peach
Färg: persika
Storlek: One size. Pssar xs - s.
Mått: Bröst 80 cm, längd 71 cm.
Material: Bomull
   
                                                                                                                                                                                                         Man skulle berätta om vad man tycker om baddräkten. Så här kommer mitt bidrag: Jag tycker inte så mycket om att sola i baddräkt! Mest för att man inte blir brun på mage och rygg. Men jag hade faktiskt kunnat tänka mig att använda det till ett par shorts eller kjol. Jag tror att med rätt kombinaion kan det bli riktigt snyggt! Eftersom en baddräkt är billigare än en body kan man spara lite pengar och då får man en som man även kan bada i om det skulle tänkas behövas =)

Käthes tävling!

Jag tänkte slänga in ett bidrag till Käthes tävling, Man skulle hitta en outfit som man kunde ha både på sommar kvällarna och på dagen. Jag tänkte att ett par jeans shorts med hög midja kan man matcha till allt! Dessa kommer från Crocker, Jag har även ett vitt ribbat linne som jag har nerstoppat i shortsen för att göra outfitten mer modern.
image210image209
På kvällen tar jag på mig en vit enkel långtröja, stilrent och enkelt! till det har jag en pås väska där jag kan slänga ner en handuk och bikini om jag ska ta ett kvällsdopp med vännerna. Tröjan kommer ifrån Bik Bok och väskan från Vero Moda. Jag hade nog tagit ett par luftiga tygskor på fötterna! Kanske något i denna stilen.

Vad tycker ni om min sommaroutfit?
/sisterhoodfashion

Vinnaren av utmaningen..

Blev Jag med detta bidraget: Mitt BÄSTA sommarminne. För något år sedan åkte jag, min mamma, min lillasyrra och min pojkvän på semester tillsammans. Pappa jobbade och min andra syrra ville inte med men vi andra bestämde oss för att åka till Karlskrona (däromkring) och bo i campingstuga. Stugan var minimal, bara två våningssängar och ett bord i mellan, vi fick gå & lägga oss en i taget för att komma in! Det regnade HELA tiden. Trots detta hade vi fantastiskt roligt. Vi var ute och rodde (=kaos) och vi spelade massor med kort. När det blir jobbigt eller tråkigt nu tänker jag på den semestern, i regnet, i en pyttestuga och delat duschrum. Fan va roligt vi hade det!!

Jag känner igen mig! det känns som det är en sån sak som kan hända ALLA! så grattis en än gång!
/sisterhoodfashion

Matolja..

Vinnaren av utmaningen utser jag imorgon, eftrsom jag inte har haft tid till att sitta vid datan vill jag inte bara ta ett bidrag utan lägga ner lite tid på det =)
Jag tog Kenzas tips om at smörja in sig i olja, tydligen skulle man bli lättare brun då! jag kan lova er att det fungerar!! men man ska nog kombinera det med lite sunlotion!
jag har blivit GANSKA bränd/röd på mina axlar=/ men resten av kroppen är lagom brun =D Nu ska jag sova! det är den sista veckan i skolan nu =) bara slappe vecka haha, är det föresten någon som har ett bra tips på sunlotion? tacksam för förslag =)

image207image208= bra kombination!
Sov sött!
/sisterhoodfashion


Utmaning

jag tänkte köra igång med en utmaning idag eftersom jag inte kommer att kunna blogga så mycket i helgen, Utmaningen går ut på att: du ska berätta om ditt bästa sommar minne, det kan vara t.ex. om du hade en sommarflirt, träffade någon, åkte utomlands..Ja, vad som hällst! så nu ber jag ALLA läsare att svara! du kan antingen skriva det som en komentar eller i din egen blogg som ett inlägg, om du skriver det i din blogg så får du gärna länka till mig =) ju fler desto roligare =D så kom igen nu!
image200
Jag ser fram emot att många är med nu!=) Jag utser en "vinnare" på söndag(10/6)
/sisterhoodfashion

Dags att åka..

Nu ska jag snart ta bussen till kusinerna =) jag och bandet övade innan, gick faktiskt lite bättre nu! M och J bara så ni vet, vi kanske låter som skit men vi ser iaf inte ut som det! vi kan öva men vad kan ni?!(2 killar som var jäkligt störiga!) Nog snackat om det! Japp, då är det dags  för mig att ge mig av! Imorgon blir det Bakken, ska bli skiit kul! Jag bloggar mer ikväll =) slänger in en snygg klänning nu på rea hos Nelly =)
image206
Vad tycker ni?
/sisterhoodfashion

Jag vill ha....NU!!

Imorgon bär det av till kusinerna en helg. På lördag ska vi alla till Bakken. Det ska bli riktigt kul! Imorgon när jag ska dit hade.Jag vill verkligen ha skorna och Tee'n! så himlans fina! båda kommer från Juicy couture
image204image205

Vad tycker ni om tröjan och skorna?
/sisterhoodfashion

Bäst/Sämst!

Plugg, plugg, plugg..japp nu ska jag plugga lite matte, imorgon är det det sista provet detta läsåret..ska bli skönt och få det överstökat! Senare ikväll blir det Project Runway, det är inte fullt lik bra som Top Model, men det får duga :| Nu ska jag gå och plugga och käka lite Ben & Jerry's yuammi!
image202= Dagens bästa!
image203= Dagens sämsta!

Vad ska du kolla på/göra ikväll?
/sisterhoodfashion

Vad tycker NI?

Vas tycker ni om de här skorna? är det något ni hade kunnat tänka er använda? eller?
image202
det är ju typ Converse look a likes..men vad säger ni snyggt eller fult?
Jag har nu gjort en ny kategori för just detta, den heter : Är det något att hänga i granen. bara så ni vet =)

Update: Jag tror vi alla var övernes om att det inte var något att hänga i granen!

Enjoy the day,
/sisterhoodfashion

Så här ser jag ut...

Nu ska jag lägga mig, eller snart..jag måste plugga lite matte först!
jag "bjuder" på en cool bild jag och J tog i lördags, det är jag! så nu vet ni hur jag ser ut =P
Föresten vad är addressen till den sidan där man ser hur ens barn kommer se ut?  myvket tacksam för svar!=)
image201
Sov sött,
/sisterhoodfashion


Skoltrött

Skola, skola skola skola...det är allt som gäller nu typ, jag har precis lämnat in ett jättte stort arbete om rymden..puh! nu återstår bara ett prov på tosdag sen kan jag luta mig tillbaks! ifs ska jag planera avslutningen men vi har redan gjort det mesta =) Ikväll blir det UB  och DH, sen ör det sängen direkt nästan! jag gick och la mig 02:00 inatt för det jäkla arbetet, så jag behöver lite sömn! Nu ska jag käka lite pasta pesto, =) yuammi!
image182
Detta var dagens idag =) vad tycks?
Kram,
/isterhoodfashion 

Vinaren av utmaningen!

Vinaren av utmaningen blev.....Sandr4 med detta bidraget:
image199
det var jätte svårt att välja!! så många fina bidrag som kom in! jag tackar ALLA för att de ville vara med! jag hoppas att någon har fått lite inspiration till sommaren =) Grattis Sandr4 än en gång!

Kramar!
/sisterhoodfashion

Dagens önskeoutfit

image198
Villken är din favorit? Du kan kolla bland de gamla dagens önskeoutfit,
Så nu, villken är din favorit!? nu vill jag ha många komentarer, jag tänker näligen se villken stil ni föredrar =) vinnaren av utmaningen presenteras ikväll =) du behöver bara skriva siffran på den du tycker är snyggast är inte den med här skriver du bara ca vad som är med i outfitten,

Kram,
/sisterhoodfashion



Utmaning!!

Idag fyller bloggen 6 månader, det firar jag med en utmaning! Jag ber er alla att vara med! Utmaningen går ut på att hitta den ultimata reseoutfitten, alltså en snygg, bekväm outfit. Klädesplagg som måste vara med är följande:
♥En väska, (handväska, resväska, kuvertväska..du bestämmer själv)
♥Något slags av kläder (byxer, tröjer, klänning, kjol..du bestämmer!)
♥Skor (du bestämer)
 
Inte så mycket men de är dem sakerna du måste ha med, du får jätte gärna ta med andra saker som du tycker man ska ha med sig när man ska resa =)
image200
Vinnaren av utmaningen presenteras imorgon, du kan komma med bidrag till klockan 24:00 Idag
Bilden kommer ifrån Sparklee

Vad kul att så många ville vara med! än är det inte försent!! utmaningen håller på till 24:00 inatt =) Detta kommer inte bli lätt! kram

Kom igen nu!
/sisterhoodfashion

Dagens outfit

image115
Det här blev dagens,  bry er inte om att det är stökigt =)

*Vit bas tröja från Bik Bok,
*Svarta Jeans Koola Anna,
*Svart lackväaka YVS,
*Guldiga skor,

Idag blev det lite varmare kläder eftrsom det är muligt, hoppas det blir bättre sen!!

Vad tycks om dagens outfit?
/sisterhoodfashion

Idag,

Idag blir det tjejkväll! Vi ska äta gott och bara umgås, Vi ska även ta lite coola foton, ni kanske får se några av dem senare =) Imorgon komer det att komma en utmaning som jag ber er alla att vara med på =) Imorgon fyller bloggen 6 månader så det blir som ett litet kalas här inne på bloggen =)
Snart kommer en dagens upp, jag ska bara äta frukost och dusha först,
image196
Bilden kommer ifrån Wayne's Coffe

Ha det bra idag!
/sisterhoodfashion

Dagens outfit.

image194
image195
dagens består av:

♥Blåa stuprörs jeans H&M, (höga i midjan)
♥Vit tee från Gina Tricot,
♥Beiga skor med rosett vintage
♥Quiltad väska (gåva)

Idag blir det faktiskt ingen jacka för min del! (en så länge)
Vad tycks om dagens outfit?
/sisterhoodfashion

RSS 2.0