Dagens består av..

image243
Dagens består av:
¤Brun långärmad,
¤Khakifärgad paiperwaistbag kjol,
¤Bruna tigts med möster i,
¤Vinröda lack ballerinas.

Det var ju så längesen jag hade en dagens så jag tänkte slänga in en idag =) (Förlåt för den dåliga kvaliten)

Update: Såg att tröjan ser helt knörvlig ut på bilden, men det är bara som det ser ut, haha!

Vad tycks?
/Sisterhoodfashion

Önskelista + hjälp

Saker jag gärna vill ha är:

Jeans klänning med vidd ner till.(helst breda axelband)
Frans väska, (helst pradas finge bag.)
Chockrosa nagellack.
Cardigans.
Senapsgul polo.
En klänning från Odd Molly.

Okej, har ni några tips på var man kan hitta det? Är det något jag ska ta bort? Något jag ska lägga till?

/Sisterhoodfashion

Elvira..

Jaha, nu är man hundägare till en ny hund, egentligen vill jag inte ha ny hund riktigt än men för den lilla hundens skull måste vi skaffa en ny =/ Den kommer nog bli älskad den med! haha
image243
Här är lilla Elvira, komer kallas Vira..

Bloggar mer sen, nu blir det mat! Yuammi!
/Sisterhoodfashion

Benvärmare?

image242
Jag vill ha ett par benvärmare i höst, ett par snygga..nån tips någon?
Vad tycker du om benvärmare?

/Sisterhoodfashion

Sno stilen av..

image241
Sno stilen av Rachel Bilson, sött och enkelt, Just the way I like it! =)
Vad tycker ni?

/Sisterhoodfashion

Anledningen..

Anledningen till att jag inte bloggade igår var att min hund Kikki dog..=(=(Allt gick så snabbt!
image239
Jag älskar dig verkligen!♥♥♥

/Sisterhoodfashion

Seeya!

Imorgon åker jag på och mamma till Borås och stannar där till på fredag..Det blir bara hon och jag, som en mini semester..vi ska gå runt och shoppa, mysa och ha allmänt trevligt bara hon och jag det behövs efter denna veckan kan jag tala om! Detta blir därför sista inlägget till på fredag. Bloggar såklart när jag kommer hem igen =)

Ses om 2 dagar =)
/Sisterhoodfashion


Är det något att hänga i granen?

image238
Krokodilmönstrat vet vi alla är modernt, men blir det för mycket i en hel jacka? Denna kommer ifån Catalog.se

Är den något att hänga i granen?
/Sisterhoodfashion

Dagens önskeoutfit!

Snyggt i höst!
image238
Skinnjackan har man uppknäppt, Likaså koftan. Så ser man ser klänningen under. Jag valde en gråare färg på koftan som kontrast till allt det bruna. Det bryter av snyggt! Pälskragen ligger snyggt över axlarna, så den bara sticker fram lite lätt.guldarmbandet hänger löst på handleden och matchar klänningen perfekt! Tightsen värmer benen eftersom det är för kyligt ute för att ha bara ben. De bruna stövlarna är skit snygga. Och dem passar till allt!Plånbocken sticker upp lite snyggt i jackfickan eller så har man bara den i handen..

Skinnjackan, stövlarna och pälskragen kommer ifrån Catalog.
Resten från Lindex.

Vad tycks?
/Sisterhoodfashion

Ta-hand-om-dig-själv-dag.

Idag har jag en ta-hand-om-dig-själv-dag. Det innebär att jag ska ta hand om kroppen lite extra! försök äta lite
nyttigt, göra ansiktsmask, manikyr och pedikyr, Ja, bara ta hand om mig själv! Nästa vecka blir en jobbig jobb vecka!

image237
Ahh, så där skönt vill jag också ha det! haha

Nu ska jag fortsätta! ingen som har några huskurer på lager? tips ,mottages tacksamt!

/Sisterhoodfashion

Planer..

Jag fyller år om exakt en månad idag, Hurra!!! Några dagar efter det ska jag och mamma åka in till köpenhamn och köpa min drömväska, Louis Vuitton Speedy'n 35. Jag vet att den är sönderkopierad men jag bara fullkommligt, ÄLSKAR den! Har velat ha den länge nu och eftersom jag jobbar nu har jag råd till att köpa den samtidigt som jag har pengar över! Nice!

Nu ska jag fortsätta att sätta ihop lådor, Jag och mammi var på IKEA idag och köpte lådor till den nya stora garderoben, på mitt tum=) bilder kommer så klart när den blir klar. Beräknas till måndg eller tisdag.
Vårt internet fungerar lite så där halv bra just nu, det innebär at jag inte kan komma in på bloggen ibland, men detta ska inom snarast fixas! =)

Ses kanske senare =)
/Sisterhoodfashion


Hösten trender som jag tror på!

Jag är ute efter en snyg cardigan. Jag vill dock inte betala hur mycket som helst, Jag har hittat några söta men oftast kommer jag upp i 4-500 kr, det tycker jag är för mycket! Jag fick hem Ellos höst katalog idag, hittade lite fint men jag tycker det mesta påminner mycket om Gina Tricots sortiment fast det är dyrare..Dock föll jag för denna:image234Tänk lite sådär oversize med ett par tights till och ett par fina stövlar..Jag tror det kan bli fint! Sitter även och kollar på Guccis hemsida, Inte för att jag hade kunnat köpa något därifrån just nu men som lite inspiration! Där la jag även märke till att förra årets hit håller sig kvar!: lager-på-lager trenden, Tummen upp för mig! Jag gillade den då, älskar det nu! Det var mycket höga kragar! så jag tror jag ska satsa på att köpa in lite polotröjor! Och kommer ni ihåg den där västen alla hade på sig förra året, Den ska du gräva fram igen! det ska
iallafall jag göra! Den kommer matchas med en brun eller senapsgul polo, ett par mörka stuprörs jeans eller svarta kostym byxor. På fötterna kommer jag ha ett par bruna stövlar utan klack..höst kära höst!

Men än så länge är jg glad över sommaren, eller sommar och sommar, det mesta regnar bort! Som Tomas Ledin säger ;)

Villka trender tror ni på i höst?
/Sisterhoodfashion

Dagen

Jag har inte bloggat idag pga 2 anledningar, 1 att jag och J har varit och shoppat hela dagen =) och 2 att jag inte vet vad jag ska skriva om..tips anyone? However, Imorgon blir det att jobba hinner inte blogga innan eftersom jag börjar extremt tidigt! eller ja, 9 haha, bloggar när jag slutar!
Idag köpte jag:
¤En jacka(sviinfin, mamma tycker det ser ut som en gardin)
¤En lite längre tee som det står Rock'en roll princess på.
¤En a-linje formad blus från GAP, köpte den på (myrorna)

J köpte däremot lite mer haha! ;)
Nu ska jag snart sova!
/Sisterhoodfashion

Bra ide!

Jag tror jag har kommit på VÄRLDENS bästa grej! Jag är nämligen(ursäkta språket) skit trött på alla elaka komentarer som vissa skriver i andras bloggar för att själv bli glad. Därför startar jag en blogg där det är meningen att man kan ta ut sin ilska, Så när en ägare till en blogg känner att han/hon får många elaka komentarer kan dem bara hänvisa dem till dem bloggen =) jättebra eller hur!?

Så nu när du känner för att skriva elaka komentarer, skriv inte dem, till en stackars person! utan ta ut din ilska i denna bloggen

Skit bra tycker jag! haha, Vad tycker ni? =D
/Sisterhoodfashion


Snälla!

den här önskar jag mig när jag fyller år:
image233
Den är så fin! gud vad jag önskar mig den! Den kommer från Ur & Penn

Update: Jag hinner inte göra ett nytt inlägg innan jag börjar jobba men jag gör ett så fort jag kommer hem =) svarar på era komentarer då ockå! <3

Vad tycker du om den?
/Ssisterhoodfashion

Likes & dislikes

image230image233
Jag kan inte bestämma om det är snyggt eller inte med shortdresses. Jag tror att de bara funkar på en viss kropp, jag har själv prövat en, och tro mig, det var inte smickrande! Dock tror jag stenhårt på hängslebyxor! Jag älskar dem och har både hänsleshorts och byxor.
Bilder: Nelly

Sov sött <3
/Sisterhoodfashion


Snabbis!

Nu blir det en snabb runda till stan men först ska jag till J, Om jag inte svarar på era komentarer eller uppdaterar så är det för att vårt internet är stört! Men nu vet ni anledningen..Angående garderoben så byggs den troligtvis nu i helgen =) den kommer verkligen bli STOR! haha, Nu ska jag svara på lite komentarer som har blivit många fler, Gillas! Nu måste jag verkligen kila!

Mer uppdatering senare!<3
/Sisterhoodfashion

Wiie!!

Jag har övertygat min mamma om att vi ska bygga garderob på en vägg till! wiiie! Då har jag garderob på de 2 största väggarna i mitt rum haha..
image229
Gud vad kul det ska bli! Nu blir det snart sängen..Jag ska drömma om en viss kille och garderoben <3 haha! Lämna gärna en komentar för ni vet om att jag kikar in i era bloggar också!

Sov jätte gott! ♥
/Sisterhoodfashion

Filmkväll/myskväll

Nu ska jag ner till VideoMix och hyra en bra film med familjen, det ska bli mysigt så här i regnet. Jag återkommer med filmvalet snart, några förslag? Jag tror även det blir lite B&J glass =) smarrigt värre haha

Ska kankske tillägga att jag köpte en vit bastopp från KoolaAnna idag, den andra jag har har blivit så sjaskig..Denna var fräsh! gillas! bild kommer också senare! =)
image228
Det är den vita tröjan hon har på sig på bilden jag har köpt inte skjolen..Filmerna vi hyrde hette Flag for auor fathers och den andra hette Little miss sunshine..
Ses snart,
/Sisterhoodfashion

Villken sko är din favorit?

image227
Några av alla skor jag vill ha! Tog med 3 par gummistövlar för att regnet öser ner utanför fönstret! Blev lite medryckt..Alla skor kommer ifrån Have2have

Villken sko är din favorit?
/Sisterhoodfashion

Bra låt!

Denna låten är väl bara för bra!? 

Det har vrit en händelserik dag idag! varken till det bästa eller sämsta! Dagens bästa var att jag fick höra av min bästaste kompis, hon är på språkresa ock kommer inte hem på år! (känns det som)

Nu ska jag snart sova..Vad tycker ni om låten?
/Sisterhoodfashion

Köpenhamn..

Dagens utflykt blev till Köpenhamn, Först var det meningen att vi skulle åka över till helsingör men det blev istället köpenamn. =) Jag köpte silver leggings och en silvrig Friis & co väska, svin snygg enligt mig..jag var även nära på att köpa en I love NY tee, men eftersom den bara fanns i small och XL blev det antingen för litet eller förstort. Jag tyckte det var konstiga storlekar, Jag blev riktigt ledsen när jag upptäckte det! Livet går vidare haha..image226
Bild hämtad här

Vad tycker du om silver leggings?
/sisterhoodfashion

Shoppa!

Jag har ett starkt begär efter denna tee'n!
image224
En kompis till mig är på språk resa har lovat att hon ska köpa en sån till mig! gud vad jag lägtar!!!
Nu ska jag umgås med J lite, =)

Enjoy the day,
/sisterhoodfashion


Hemma!!!

Nu har jag kommit hem från Italien! Jag kan lova er att jag har shoppat..MYCKET!! haha, bilder kommer imorgon, nu är jag SVIN trött. skriver mer imorgon =)

Kramisar!
/sisterhoodfashion

RSS 2.0